Åbningstider: Man - Fre: 07.30 - 17.00 Lørdag: 08.00 - 12.00

Scooter med 2 og 4 takts motor​

​Har du brug for en ny scooter? Hos Østbyens-cykel & Knallertcenter forhandler vi en bred palette af forskelligartede scootere til vores kunder i Thisted, Hurup og Fjerritslev.

Her kan du blandt andet vælge mellem 2 og 4 takts motor, som fås med variator. En scooter er et glimrende transportmiddel, der er billigt i drift, og skulle du få brug for service og reparation, er det også noget, vi kan klare.

Vi har 40 års erfaring med salg af scootere og cykler, hvorfor du altid kan få gode råd og vejledning til at finde det helt rigtige køretøj til dine behov. Vi tager naturligvis udgangspunkt i dine ønsker til funktionalitet, brændstoføkonomi og budget.

Kom nemt og hurtigt frem med en scooter

En scooter er et nemt køretøj, der kan komme frem over det hele. Ligger din arbejdsplads inden for en overskuelig radius, er det et effektivt og billigt køretøj, der kan spare dig for masser af penge sammenlignet med en dyr bil.

Du får masser af fleksibilitet og en billig brændstoføkonomi, hvorfor det er en rigtig god investering. Vi har en masse forskellige modeller og mærker på lager, hvor du finder noget for enhver smag.

Vi forhandler blandt andet:​

Kig ind i butikken og bliv inspireret

Er du ikke helt sikker på, hvilken type scooter du skal vælge, kan du kigge ind i vores butik og blive inspireret. Vi klæder dig gerne på med kyndig vejledning og fortæller dig lidt om de forskellige modeller, vi ligger inde med.

Folk har forskellige præferencer, hvorfor én model måske er mere passende til dine behov, modsat hvad den vil være for andre. Lad os sammen tage en snak om, hvad du har brug for, så du ender med en flot scooter, der kører er driftssikker.